Reservations

Reservation Enquiries

Ontdek Utrecht met de Family Experience van Park Plaza Utrecht

Utrecht voor kinderen en families

EEN FAMILIEUITJE NAAR UTRECHT

Utrecht met jonge kinderen? Misschien niet het eerste wat in u opkomt, maar juist dit is een fantastische stad om samen te ontdekken. Er is veel te beleven voor het kleine grut en de stad an sich is erg kindvriendelijk ingericht.

Met een verblijf bij Park Plaza Utrecht wordt het allemaal nog iets aangenamer en comfortabeler. Het hotel biedt familiekamers met een sofa bed voor 2 volwassenen en 1 kind en connecting kamers voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Ook zijn er losse kamers te reserveren en zijn er babybedjes beschikbaar.

Bovendien is het hotel eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer (gelegen op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal).

Family Experience Arrangement

Utrecht voor kinderen en families

  • Kinderen eten gratis als de ouders dineren in het hotel
  • Het ontbijt van de ouders is al bij de prijs inbegrepen
  • Gratis activiteiten voor kinderen
  • Een gratis goodiebag voor kinderen
  • Accommodatie voor 2 volwassenen en max. 2 kinderen (t/m 12 jaar)

Voor vragen verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen via [email protected] of door te bellen naar +31 30 292 5200.

Park Plaza Utrecht voor het hele gezin

Familiekamers

Familiekamers

Eigen parkeergelegenheid

Eigen parkeergelegenheid

Op loopafstand van alle highlights

Op loopafstand van alle highlights

Comfortabel logeren

Logeren was nog nooit zo’n feest! De net gerenoveerde familiekamers van Park Plaza Utrecht bieden naast alle luxe faciliteiten een sofa bed voor max. 1 kind. Ook zijn er connecting kamers voor 2 volwassenen en 2 kinderen en zijn er babybedjes beschikbaar.

Samen dineren

Niets zo gezellig dan samen op bed kruipen met een goede film en een heerlijke hap. Park Plaza Utrecht biedt roomservice aan met smakelijke opties voor jong en oud. Verlaat u liever even de kamer? Neem een plekje in CUBO Kitchen voor lunch en diner met  dagelijkse specials en een a la carte menu. Of kies voor een verfrissend drankje en een hartig hapje in onze lounge bar.

Ontdek Utrecht met het hele gezin

Een familieuitje naar het hart van ons land. Wat is er allemaal te beleven en ontdekken voor families en kinderen in deze idyllische stad? Park Plaza Utrecht heeft een aantal tips verzameld. Bezoek de expositie World of Dinos in de jaarbeurs om de hoek, ontdek het verhaal achter onze treinen in het Spoorwegmuseum of – voor de echte kleintjes – beleef de wereld van Nijntje als geen ander in het Nijntje Museum. Ook leuk om te doen: het Sonneborgh Museum, Museum Speelklok, films in Kinepolis, dobberen over de grachten of kastelen bezoeken net buiten de stad.