Reservations

Reservation Enquires

Neem contact met ons op

GOED OM TE WETEN

Reizen
Kijk voor de laatste vluchtinformatie op Schiphol.nl. Het openbaar vervoer rijdt normaal, maar het dragen van een gezichtsmasker is verplicht. Met ons centraal gelegen hotel hoeft u tijdens uw verblijf geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. Alle hoogtepunten van de stad zijn op loopafstand.

Attracties in de stad
Met ingang van 1 juni heropenen musea en theaters hun deuren met extra veiligheidsmaatregelen. Het is verplicht om van tevoren te reserveren en u krijgt een tijdslot. Musea hebben de meeste ruimtes geopend en geven een eenrichtingsroute aan voor een veilig bezoek.

Restaurants en winkels
Per 1 juni hebben de meeste restaurants en terrassen hun deuren weer geopend met extra veiligheidsmaatregelen. Vooraf reserveren is verplicht. Ons receptieteam maakt graag een reservering voor u op basis van uw voorkeur. Alle winkelstraten in Utrecht zijn open met extra veiligheidsmaatregelen.

Waar wij zijn te vinden

Neem contact met ons op

Locatie

Park Plaza Utrecht is gesitueerd in het stadscentrum van Utrecht, op vijf minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en de vele restaurants en boutiques. De Jaarbeurs, Het Beatrix Theater, de Domtoren en de historische binnenstad bevinden zich tevens op loopafstand.

Parkeren bij Park Plaza Utrecht

Gasten van Park Plaza Utrecht kunnen parkeren bij het hotel tegen een vergoeding.

Tarieven:

Per uur € 4,75
Parkeren per dag * (van 08:00 – 0:00 uur) € 17,50
24 uur parkeren * € 22,50

* Prijzen zijn alleen beschikbaar voor gasten die verblijven en / of een vergadering of evenement bijwonen bij Park Plaza Utrecht

X