Reservations

Reservation Enquires

RESTAURANT & BAR

CUBO Bar heeft haar deuren weer geopend voor een drankje en een hapje. Tevens blijft het roomservicemenu beschikbaar. CUBO Kitchen is nog gesloten. Neem rechtstreeks contact op met het hotel voor eventuele vragen.


Park Plaza Utrecht ligt op slechts een steenworp afstand van het centraal station van Utrecht en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een goed ontbijt en  fijne lunch, een heerlijk diner aan het einde van de dag of juist een perfect begin voor een avondje uit.

CUBO Kitchen

CUBO Kitchen dankt zijn naam aan de Nederlandse kunstbeweging ‘De Stijl’. Neem plaats in dit eigentijdse restaurant waar strakke lijnen en hoeken u subtiel doen herinneren aan de wereldberoemde kunstwerken en waar tegelijkertijd het gebruik van warme tinten en materialen het sfeervolle CUBO Kitchen omtovert tot een moderne en echte stadse plek.

CUBO Kitchen serveert een uitgebreide selectie aan internationale gerechten. Van huisgemaakte flatbreads, pasta en frisse salades, tot aan de klassieke ‘De Stijl’ Burger, ceviche en paddenstoelenrisotto.

Bar

De bar is de ideale plek voor de city trippers. Geniet van een lokaal biertje, een gangbare wijn of een verfrissende cocktail. Snacks als bitterballen en een kaasplateau mogen uiteraard niet ontbreken. Perfect voorafgaand aan een avond uit of na een diner bij CUBO Kitchen. Heerlijk vertoeven aan de bar, slechts een paar stappen verderop. Reserveren is niet nodig.

Private Event Space

Heeft u iets bijzonders te vieren? Een verjaardag, jubileum, babyshower, examenviering of een andere bijzondere gelegenheid? Informeer dan eens naar de opties van onze Private Event Space. Een besloten evenementruimte bij CUBO Kitchen, welke geheel naar wens kan worden ingezet.

De private event space biedt ruimte aan maximaal 75 gasten en is uit te breiden naar 200 personen wanneer u kiest voor een combinatie met het restaurant.

Openingstijden & contact

LET OP: RESTAURANT & BAR TIJDELIJK GESLOTEN

CUBO Kitchen:
Ontbijt: 6:30 – 10:00
– Weekend 7:00 – 11:00
Lunch: 12:00 – 17:00
Diner: 17:00 – 23:00

Bar:
Doordeweeks: 7:00 – 1:00
Weekend: 7.00 – 00.00

E: ppukitchen@pphe.com
T: +31 (0) 30 292 5200

X