Reservations

Reservation Enquiries

RESTAURANT & BAR

Park Plaza Utrecht ligt op slechts een steenworp afstand van het centraal station van Utrecht en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een goed ontbijt en  fijne lunch, een heerlijk diner aan het einde van de dag of juist een perfect begin voor een avondje uit.

Houd er rekening mee dat CUBO Kitchen tot november 2022 op zaterdag en zondag gesloten is. Het roomservice-ontbijt is op deze dagen tot 11.00 uur beschikbaar. Ons team adviseert u graag over restaurants voor lunch en diner in de nabije omgeving.

Ontbijt

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus begin uw dag goed met ons ontbijtbuffet.

CUBO Kitchen

CUBO Kitchen dankt zijn naam aan de Nederlandse kunstbeweging ‘De Stijl’. Neem plaats in dit eigentijdse restaurant waar strakke lijnen en hoeken u subtiel doen herinneren aan de wereldberoemde kunstwerken en waar tegelijkertijd het gebruik van warme tinten en materialen het sfeervolle CUBO Kitchen omtovert tot een moderne en echte stadse plek.

CUBO Kitchen serveert een uitgebreide selectie aan internationale gerechten. Van huisgemaakte flatbreads, pasta en frisse salades, tot aan de klassieke ‘De Stijl’ Burger, ceviche en paddenstoelenrisotto.

Bar

De bar is de ideale plek voor de city trippers. Geniet van een lokaal biertje, een gangbare wijn of een verfrissende cocktail. Snacks als bitterballen en een kaasplateau mogen uiteraard niet ontbreken. Perfect voorafgaand aan een avond uit of na een diner bij CUBO Kitchen. Heerlijk vertoeven aan de bar, slechts een paar stappen verderop.

Private Event Space

Heeft u iets bijzonders te vieren? Een verjaardag, jubileum, babyshower, examenviering of een andere bijzondere gelegenheid? Informeer dan eens naar de opties van onze Private Event Space. Een besloten evenementruimte bij CUBO Kitchen, welke geheel naar wens kan worden ingezet.

De private event space biedt ruimte aan maximaal 75 gasten en is uit te breiden naar 200 personen wanneer u kiest voor een combinatie met het restaurant.

Openingstijden & contact

CUBO Kitchen

Ontbijt:

Dagelijks van 7.00 – 11.00 uur

 

Lunch en diner:

Dagelijks van 12.00 – 22.00 uur

 

Bar:
Zondag tot donderdag van 12.00 – 22.00 uur

Vrijdag & zaterdag van 12.00 – 01.00 uur

 

Roomservice:

Ontbijt: 7.00 – 11.00 uur

Lunch en diner: 12.00 tot 22.00 uur

 

E: [email protected]
T: +31 (0) 30 292 5200