Reservations

Reservation Enquiries

RESTAURANT & BAR

Park Plaza Utrecht ligt op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station en is daarom de ideale uitvalsbasis voor een goed ontbijt, lunch, of een heerlijk diner aan het eind van de dag.

Houd er rekening mee dat onze keuken tot 1 maart gesloten is van vrijdag t/m zondag.

Ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus begin uw dag goed met ons verse ontbijtbuffet.

CUBO Kitchen

CUBO Kitchen dankt zijn naam aan de Nederlandse kunststroming ‘De Stijl’. Neem plaats in dit eigentijdse restaurant waar strakke lijnen en hoeken subtiel doen denken aan de wereldberoemde kunstwerken en tegelijkertijd het gebruik van warme tinten en materialen, de sfeervolle CUBO Kitchen verandert in een moderne en stadse plek.

CUBO Kitchen serveert een brede selectie internationale gerechten. Van salades en onze klassieker, ‘De Stijl’ Burger, tot kipsaté en pasta met paddenstoelen en truffel. Kortom, een menu naar ieders smaak…

Bar

De bar is de ideale plek voor de stedentrippers. Geniet van een lokaal biertje, een goed glas wijn of een verrassende cocktail. Hapjes zoals bitterballen en een kaasplankje mogen natuurlijk niet ontbreken. Perfect voorafgaand aan een avondje uit of na een diner in CUBO Kitchen. Ontspan aan de bar, op een steenworp afstand.

Private Event Space

Heb je iets speciaals te vieren? Een verjaardag, jubileum, babyborrel, examenfeest of een andere speciale gelegenheid? Informeer dan naar de mogelijkheden van onze Private Event Space. Een private event space bij CUBO Kitchen, die geheel naar wens gebruikt kan worden.

De private event space biedt plaats aan maximaal 75 gasten en is uit te breiden tot 200 personen als u kiest voor een combinatie met het restaurant.

Openingstijden & contact

Barmenu dagelijks beschikbaar tot 22.00 uur

Houd er rekening mee dat onze keuken tot 1 maart gesloten is van vrijdag t/m zondag

E: [email protected]
T: +31 (0) 30 292 5200