Reservations

Reservation Enquiries

10 RUIMTE CONFERENTIEZALEN MET PANORAMISCHE RAMEN

BOOK. IT. EASY. JE IDEALE VERGADERING IN SLECHTS EEN PAAR KLIKKEN

3 GRATIS VOORDELEN VOOR GROTE VERGADERINGEN

Park Plaza Utrecht biedt 10 volledig uitgeruste conferentiezalen met panoramische ramen op de 7e verdieping. Iedere conferentieruimte is voorzien van direct daglicht en alle technische en audiovisuele benodigdheden, zoals smart-TV’s en projectorschermen. De drie Plaza Suite-vergaderruimten zijn te combineren en bieden plek voor zo’n 150 personen. De private event space op de begane grond is perfect voor feesten, recepties en productlanceringen. Voor men die ’s nachts in Utrecht wilt verblijven, biedt het hotel tevens 120 ruime kamers aan voorzien van alle gemakken die de beroemdste Nederlandse kunstbeweging ‘De Stijl’ weerspiegelen.

Park Plaza Utrecht is gelegen op slechts 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en biedt daarnaast ook voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten tegen een competitieve prijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Team Park Plaza Utrecht staat voor u klaar.
+31 (0)20 2626 872 | [email protected]

BOOK. IT. EASY.

Je ideale vergadering in slechts een paar klikken. Boek je volgende meeting of event eenvoudig online.

  • Beschikbaar in real-time, flexibele arrangementen
  • 360° virtuele rondleidingen*, geen bezoek meer nodig
  • Eenvoudige, veilige betaling en onmiddellijke bevestiging
  • Best beschikbare tarieven, transparante prijzen
  • Verdien Radisson Rewards punten

 

*Alleen beschikbaar bij specifieke accommodaties.

Het is de moeite waard om vooruit te plannen

Geef uw vergaderingen en evenementen in 2024 een boost: ontgrendel besparingen en verdien bonuspunten

Profiteer van besparingen! Met ons dagarrangement komt 1 op de 20 deelnemers gratis! Geldig voor alle nieuwe vergaderingen en evenementen die vóór 31 maart 2024 worden geboekt met een bevestiging dat ze vóór 31 december 2024 zullen plaatsvinden.

Verdien nog meer met Radisson Rewards. Houd uw evenement vóór 31 mei 2024 en profiteer van:

  1. Voor boekingen gemaakt via ons online platform voor directe boeking Book It Easy, verdient u DRIEVOUDIGE PUNTEN per evenement. Bovendien krijgt u de VIP-status als u drie of meer evenementen boekt binnen de in aanmerking komende boekingsperiode.
  2. Geniet van 10.000 bonuspunten voor evenementen die via andere kanalen dan Book It Easy zijn geboekt. Er geldt een minimale evenementswaarde van USD 1000. Registratie vereist.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Congres, conferentie en vergadering

De conferentieruimten van Park Plaza Utrecht zijn bijzonder flexibel inzetbaar en bieden daardoor alle mogelijkheden voor een gevarieerd meerdaags evenement tot 150 personen. De 7e verdieping is volledig toegewijd aan vergaderruimten en heeft een ruime en moderne foyer welke gebruikt wordt voor zowel pauzes en borrels, als creatieve brainstorm sessies, omdat u hier bij een groots evenement ongestoord uw gang kunt gaan. Verras de bezoekers door de 10 vergaderruimtes origineel in te zetten. Organiseer een plenaire sessie, een creatieve workshop en meerdere subsessies in de verschillende zalen of kies voor een klassieke vorm waarbij uw gasten zich volledig kunnen focussen op de presentatoren.

Weten hoe uw evenement eruit kan zien?

Training, evenement en vergadering

Ook voor kleinschalige evenementen bent u bij Park Plaza Utrecht aan het juiste adres. Door de vele mogelijkheden is er altijd een ruimte welke past bij uw evenement. Of het nu gaat om een vergadering, een training, een workshop of een creatieve sessie, het Park Plaza Team denkt met u mee om een effectieve bijeenkomst te garanderen.

Weten hoe uw evenement eruit kan zien?

Private Event Space

Een besloten evenementruimte voor wanneer u iets te vieren heeft, een intiem diner wenst met een klein gezelschap, of een training of creatieve sessie eens anders in wilt steken. De private event space van Park Plaza Utrecht bevindt zich op de begane grond en kan zowel losstaand als in combinatie met een vergaderruimte of het restaurant worden gereserveerd.

De private event space biedt ruimte aan maximaal 75 gasten. Uit te breiden in combinatie met het restaurant naar 200 personen.

Weten hoe uw evenement eruit kan zien?

Een sportgoedgekeurde accommodatie

Begin de reizen van je team met een overwinning door te verblijven in Park Plaza Utrecht, een van onze door sport goedgekeurde hotels! Stap binnen in comfort en ontspanning, terwijl we aan jouw behoeften werken, waaronder: catering voor de dieetbehoeften van jouw team, prive-eetruimtes en ontbijtopties voor het team. Ons vooruitstrevende personeel zal helpen om je team in een wedstrijdklaar denkbeeld te brengen.

CO2-Neutrale Bijeenkomsten - Sluit aan bij onze reis naar een groenere toekomst.

Waarom Park Plaza Utrecht

Panoramische ramen voor daglight en uitzicht over de stad

10 flexibele inzetbare vergaderruimten op de 7e etage

Moderne ontvangstruime

Aerial cityscape of medieval city Utrech

Parkeergelegenheid (betaald)

Loopafstand van Utrecht Centraal

Park Plaza Utrehct private event dinner set up

Private Event Space

CO2-Neutrale Bijeenkomsten

Digitale services in het hele hotel

Park Plaza Utrecht meetings & events afternoon break out

Een eenvoudig alles in één pakket

Meetings & events table set up with water, glasses, pens, and notepads

Comfortabele vergaderzaal in gewenste opstelling met uitstekende mogelijkheden voor branding

Park Plaza Utrecht meetings & event executive park suite with tv

Ervaren Event Planners

Radisson Rewards

Lunch & Diner

Waant u zich voor even in een andere omgeving en neem plaats aan tafel bij CUBO Kitchen. Een concept gericht op populaire internationale gerechten. Van huisgemaakte flatbreads, pasta en frisse salades, tot aan de klassieke ‘De Stijl’ Burger, ceviche en paddenstoelenrisotto. De sfeer ademt ook hier weer de inspiratie en strakke lijnen van de Nederlandse kunstbeweging ‘De Stijl’. De eigentijdse setting en combinatie van warme tinten geeft het gevoel van een echt uitje. Liever lunch of diner in of bij uw vergaderruimten? Ook dat is mogelijk.

Parkeren & locatie

Park Plaza Utrecht is gelegen op slechts vijf minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid (betaald) en zijn ook conferentiecentrum De Jaarbeurs en Schiphol Airport gemakkelijk te bereiken. Met de ligging in het stadscentrum van Utrecht, behoort ook een uitstapje naar de stad tot de mogelijkheden voor een onderbreking van een intensieve vergaderdag.

Overnachten bij Park Plaza Utrecht

Ideaal voor meerdaagse congressen. Het hotel biedt 120 ruim opgezette kamers voorzien van alle gemakken inclusief een groot bureau, smart-TV’s met films on demand en een koelkastje of minibar. Waarvan alle Executive Kamers geïnspireerd zijn op ‘De Stijl’.

Quote Icon

Op de 7e etage met uitzicht over de Utrechtse binnenstad

Een volledige verdieping toegewijd aan meetings & events