Reservations

Reservation Enquiries

Park Plaza Utrecht

Faciliteiten

Park Plaza Utrecht is er voor iedereen

Naast 120 ruime hotelkamers en 10 vergaderzalen biedt het hotel de volgende faciliteiten.

Fitness

Alle hotelgasten van Park Plaza Utrecht kunnen gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Compact maar fijn, en voorzien van alle benodigdheden zoals apparatuur gericht op cardio, weerstand en spiertraining.

Begin de dag met een verkwikkende training in het fitness centrum of eindig er juist mee na een dag struinen door de stad.

Parkeergelegenheid

Een fijne bijkomstigheid van dit stadshotel is de parkeermogelijkheid. Hoewel Park Plaza Utrecht slechts op vijf minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station gelegen is, kunnen gasten hier tegen een competitieve vergoeding ook parkeren.

Tarieven:

Parkeren per dag * € 17,75 voor bezoekers met een bijeenkomst/evenement
24 uur parkeren * € 25,00 voor hotelgast
24 uur parkeren * € 30,00 voor niet-hotelgasten

* Prijzen zijn alleen beschikbaar voor gasten die verblijven en / of een vergadering of evenement bijwonen bij Park Plaza Utrecht. Op basis van beschikbaarheid en niet vooraf te reserveren.

Restaurant & Bar

Voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan CUBO Kitchen voor ontbijt, lunch, diner, een privégelegenheid, of een bezoek aan de bar voor een drankje en een hapje. CUBO Kitchen hanteert een internationaal menu met voor ieder wat wils.

Private Event Space

De besloten evenementruimte op de begande grond van Park Plaza Utrecht is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een privé ruimte voor een bijzondere bijeenkomst. De ruimte kan geheel naar wens worden ingezet.