Reservations

Reservation Enquiries

Flexible Offer

Plannen en boeken met een gerust hart. Profiteer van meer flexibiliteit voor alle vergaderingen en evenementen die vóór 31 december worden geboekt en gehouden.

Maak u geen zorgen wanneer plannen veranderen:

– U kunt het verwachte aantal evenementendeelnemers tot de aankomst met 10% (per dag) gratis verminderen.

– In het geval van annulering, kunnen in aanmerking komende evenementenkosten als krediet worden gebruikt voor toekomstige evenementen die vóór 30 juni 2021 worden gehouden.

– Wanneer het evenement met een creditcard wordt gegarandeerd is er geen vooruitbetaling vereist.

De gezondheid en veiligheid van al onze gasten en partners is van het grootste belang en we spannen ons maximaal in op het gebied van alle mogelijke uitgebreide hygiëne, sanitaire voorzieningen en preventieve activiteiten in alle delen van onze hotels.

Terms & Conditions

– Aanbieding is geldig voor evenementen die geboekt en gehouden zijn tussen 25 mei en 31 december 2020.

– Aanbieding is enkel van toepassing op nieuwe aanvragen.

Indien de klant minimaal 14* werkdagen vóór de geplande aankomstdatum het hotel schriftelijk in kennis stelt van zijn/haar verzoek om het evenement te annuleren of uit te stellen, kan de klant in aanmerking komende kosten als eenmalig krediet gebruiken voor een toekomstig evenement. (*de annulerings- of wijzigingstermijn kan verschillen op basis van de omvang van het evenement, afhankelijk van de algemene voorwaarden van ieder deelnemend hotel).

– Het krediet kan worden gebruikt voor evenementen die geboekt en gehouden zijn vóór 30 juni 2021, bij hetzelfde hotel waarmee het oorspronkelijke contract werd overeengekomen.

– Uitzonderingen:

– De waarde van de volgende services komen niet in aanmerking voor een evenementenkrediet: AV-huur, externe apparatuur, bloemen.

– Er kunnen andere voorwaarden van toepassing zijn. Vraag uw geselecteerde hotel om specifieke lokale wettelijke aanvullingen.

– Krediet is alleen geldig voor een enkele transactie en kan niet worden omgewisseld voor contanten, geheel of gedeeltelijk.

– Er kunnen uitgesloten datums van toepassing zijn.

– Het aantal evenementendeelnemers kan gratis met 10% per dag worden verminderd, tot de dag van aankomst. Deze attritiewijziging kan niet worden gecombineerd met andere verminderings- of attritieclausules in reeds bestaande contractuele overeenkomsten.

– Indien een evenementendeelnemer een no-show is op de dag van aankomst en wanneer de annulering niet schriftelijk werd ingediend binnen de gespecificeerde annuleringsperiode, wordt de geboekte kamer de eventplanner in rekening gebracht tegen 100% van de contractueel overeengekomen prijs.

– In aanmerking komende boekingen kunnen worden gedaan met: 1.) de V&E-afdeling van het hotel, 2.) salesdesk van de groep, 3.) externe boekers.

– Aanbieding is inclusief commissie.

– Aanbieding is tevens onderhevig aan de algemene voorwaarden van ieder deelnemend hotel. Vraag uw geselecteerde hotel om meer details.

– Aanbieding en/of de van toepassing zijnde algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder kennisgeving worden gewijzigd of beëindigd. Aanbieding is onderhevig aan van toepassing zijnde wetgeving en zal, inclusief bijbehorende voorwaarden, ongeldig of niet van toepassing zijn indien verboden door de toepasbare wet.

– Radisson Hotel Group is niet verantwoordelijk voor technische fouten, problemen met internetverbindingen, onvolledige of onnauwkeurige boekingsinformatie, of andere fouten van welke aard dan ook die van invloed kunnen zijn op uw deelname aan deze aanbieding.

– Radisson Hotel Group, Radisson, Radisson RED, Radisson Blu, Park Plaza, Park Inn, Country Inn & Suites, Radisson Rewards en Radisson Meetings zijn gedeponeerde handelsmerken bij het Amerikaanse octrooi- en merkenbureau (USPTO) en elders. Andere getoonde product- en bedrijfsnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

. Ga naar www.radissonhotels.com/nl-nl/covid-19 voor mogelijke updates van het annuleringsbeleid van Radisson Hotel Group vanwege de COVID-19-pandemie.