Reservations

Reservation Enquiries

Plan & Save

1 Room2 Volwassenen

Meer opties

Met een beetje planning kom je een heel eind. Verken Utrecht en geniet van gereduceerde tarieven.

Boek ons prepaid tarief* en profiteer van:

  • Tot 10% korting op de best beschikbare tarieven
  • Tot 15% extra korting als u Radisson Rewards-lid bent. Geen lid? Meld u nu binnen enkele seconden aan.
  • Verdien punten tijdens uw verblijf en wissel ze in voor een breed scala aan voordelen

*Voorwaarden zijn van toepassing.

Terms & Conditions

– Het vooruitbetalingstarief bestaat uit 5% tot 25% korting op het beste beschikbare tarief bij deelnemende hotels, afhankelijk van de locatie van het hotel.
– Radisson Rewards-leden ontvangen tot 10% extra korting bij het direct boeken van dit tarief. Leden moeten tijdens het boekingsproces zijn aangemeld om de extra korting te zien.
– Het vooruitbetalingstarief is een aanbieding waarmee punten kunnen worden verdiend. Leden verdienen de standaard 20 punten per uitgegeven Amerikaanse dollar, bovenop elke toepasselijke puntenbonus voor de Elite-status.
– Het vooruitbetalingstarief kan op ieder gewenst moment worden gewijzigd of opgeheven. Er kunnen uitgesloten datums van toepassing zijn.
– Het vooruitbetalingstarief vereist volledige betaling tijdens het boeken, met een creditcard, e-wallet of Alipay, voor het gehele verblijf.
– De naam op de reservering moet dezelfde zijn als de naam op de creditcard, en dezelfde creditcardhouder dient voor het verblijf in te checken.
– Reserveringen kunnen na de boeking niet worden geannuleerd, gewijzigd of aangepast. Als u niet op de reserveringsdatum arriveert, wordt uw reservering zonder restitutie of tegoed geannuleerd.
– Het vooruitbetalingstarief is alleen beschikbaar voor individuele boekingen en kan niet worden gecombineerd met andere actie- of kortingsaanbiedingen.
– Deelnemende hotels zijn te allen tijde onderhevig aan wijzigingen zonder kennisgeving, en het aantal beschikbare kamers voor deze aanbieding kan beperkt zijn en bij elk hotel verschillen.
– Onderhevig aan toepasselijke wetgeving en nietig waar dit door de wet verboden is.
– Extra belasting en toeslagen kunnen van toepassing zijn op het weergegeven tarief. De totale geschatte kosten zijn alleen beschikbaar in de lokale valuta van het hotel.
– De conversie van valuta is uitsluitend bedoeld ter vergelijking. De valutakoersen die in elk omrekeningsvoorbeeld worden gebruikt, zijn gebaseerd op diverse openbare bronnen van derden zonder onafhankelijk onderzoek of verificatie, en dienen uitsluitend te worden gebruikt als voorbeelden. De Radisson Hotel Group kan en zal niet instaan voor de nauwkeurigheid van de omrekeningsvoorbeelden, en de daadwerkelijke tarieven kunnen op elk moment en van tijd tot tijd variëren.
– Radisson Hotel Group of haar dochterondernemingen zijn de eigenaren van de hotelmerknamen en Radisson Rewards.